måndag 20 juni 2011

Läs detta

Det som bakas i mitt bageri det passar tyvärr inte alla i smaken, så är det och det köper jag. Personer måste förstå att nu om jag väljer att baka mer på mjöl som är eko & krav märkt och inte innehåller någon askobinsyra. Så kommer det inte bli samma resultat. En av skillnaden är att brödet expanderar inte lika mycket i ugnen om du använder eko & krav märkt mjöl. Askobinsyra gör att du kan jäsa det lite längre och att det håller ihop trådarna i degen längre. Har även minskat på jäst i degarna. Kan lova att brödet smakar mer nu än vad det gjort tidigare. Tänk inte bara på storleken. Det är ju inte så att brödet är mindre luftigt & håligt om man skulle jämnföra det. Snarare åt andra hållet. Ville bara förklara varför det är annorlunda. Alla degar väger exakt lika som tidigare. Men ska öka lite i vikt på degarna. Jag vill ju ändå att ni ska vara nöjda!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar